A Celeb vagyok, ments ki innen című műsorból Anger Zsolt távozott: videó

Anger Zsolt Celeb vagyok ments ki innen kieső RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen című műsorból ezúttal Anger Zsoltnak kellett távoznia.

Herczeg Zoli és Pintér Tenya után Anger Zsoltnak is távoznia kellett a dzsungelből. A színész az elmúlt napokban nagyon nehezen viselte a természet adta megpróbáltatásokat. Folyamatosan káromkodott, szidta a műsor készítőit és társait is teljesen kikészítette viselkedésével. A nézők azonban úgy döntöttek, ők már nem akarják nézni Anger vezeklését, így hazaküldték.

Cseke Katinka és Pallavicini Zita távozott az Ázsia Expresszből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-cseke-katinka-es-pallavicini-zita-tavozott-az-azsia-expresszbol-video.htmlAz Ázsia Expressz hamarosan a végéhez érkezik, 4 páros mérte össze erejét az utolsó hajszában: Cseke Katinka és Pallavicini Zita búcsúztak.TV + SztárokOrigoVecsei Miki arról mesélt, miért állt színésznek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vecsei-miki-arrol-meselt-miert-allt-szinesznek-video.htmlVecsei Miki egy fiatal, tehetséges színész és nem mellesleg a lányok bálványa is. TV + Sztárok--A mikropénisz tökéletes élvezeteket nyújthat, nem kell aggódni a kis méret miatt (18+)http://www.life.hu/intim/20171209-a-mikropenisz-tokeletes-elvezeteket-nyujthat-nem-kell-aggodni-a-kis-meret-miatt.htmlSok férfi foglalkozik pénisze méretével, pedig a szakértő szerint erre nincs szükség. A hímvessző mérete ugyanis nem függ attól, milyen lesz az együttlét. Intim--Edvin Marton hegedűjére mindig egy testőr vigyáz: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-edvin-marton-hegedujere-mindig-egy-testor-vigyaz-video.htmlEdvin Marton is ellátogatott feleségével együtt az idei Cometre. A népszerű művész elárulta, milyen különleges elbánásban részesíti a hegedűjét.TV + Sztárok--Bódi Sylvi a szörfdeszkán pucsított: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-bodi-sylvi-a-szorfdeszkan-pucsitott-foto.htmlBódi Sylvi még a szörfdeszkán sem tudja elfelejteni a szexizést. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi 29 éve készült fotót posztolt magárólhttp://www.life.hu/csalad/20171209-szabo-zsofi-29-eve-keszult-fotot-posztolt-magarol-foto.htmlÉdesanyjával látható azon a fotón Szabó Zsófi, amit közösségi oldalára posztolt ki. A kép 29 évvel ezelőtt készült.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.