Jamie Oliver meglepő vallomása: néha rátör a szomorúság

Forrás: ©2016 Jamie Oliver Enterprises Limited; photography Tara Fisher/Tara Fisher -
séf család vallomás Jamie Oliver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő a világ egyik legsikeresebb séfje, öt gyönyörű gyermeke van, mégis vannak olyan pillanatai, amikor szomorúnak érzi magát – legalábbis erről beszélt egy interjúban Jamie Oliver.

Jamie Oliver a Radio Times-ban adott meglepő nyilatkozatot a napokban. A séf kifejtette, bármennyire is sikeres, bizony néha rátör a szomorúság. Egy 150 millió fontos birodalmat épített fel, és annak ellenére, hogy rajongásig szereti munkáját, úgy véli, ez egy nagyon magányos foglalkozás és senkinek nem kívánná.

Jamie Oliver is szokott néha szomorkodni Forrás: ©2016 Jamie Oliver Enterprises Limited; photography Tara Fisher/Tara Fisher

Azt sem kedveli túlzottan, hogy állandóan a média érdeklődésének középpontjában áll, mint mondja, a családja is igen nehezen viseli, hogy egyszer a sárba tiportják, máskor pedig egyenesen istenítik őt.

Jamie Olivert 1999-en ismerte meg a világ A pucér szakács című tévésorozattal, majd elkezdett könyveket írni, eddig összesen 20-at adott ki, és az utóbbi években számtalan éttermet nyitott Európa-szerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.