70. születésnapját ünnepli a híres magyar énekesnő, Zalatnay Sarolta. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Zalatnay Sarolta nagyszabású koncertet rendez az Erkel Színházban, amit 2018 februárjában láthatnak és hallhatnak a nézők. A fellépés apropója az, hogy a sztár már több, mint 50 éve a zenei pályán van, ezt pedig szeretné megünnepleni. 

Ezzel egy időben pedig újabb mérföldkőhöz érkezett az élete, ugyanis ma ünnepli a hetvenedik születésnapját. Szerencsére a lánya is haza tud hozzá látogatni Angliából az ünneplés idejére, ez pedig nagyobb öröm a híres édesanyának, mint bármi más az életben: 

Isten éltesse a 70 éves Zalatnay SaroltátFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Niki kedd este érkezett haza Angliából. Karácsonyra nem tud maradni, de így is kerek a boldogságom. Sokat telefonálunk, de mindennél csodálatosabb érzés, amikor magamhoz ölelhettem." - mesélte Cini, aki elárulta, hogy kifejezetten szimpatikus számára a 70-es szám. 

"Nem akarom letagadni, sőt, egyre tisztábban látom, mire is utal az a bizonyos jókívánság, amit ilyenkor mondani szokás. Igen, én egy boldog születésnapos vagyok, mert nagy múlt van mögöttem, és hálás vagyok mindenért. A jó génekért és a sok szeretetért, de főleg azért, hogy ennyi mindent megérhettem." - írta meg a Blikk

Zalatnay Saroltának még mindig bókolnak a férfiak
Zalatnay Cini sokáig igazi szexszimbólum volt, de mostanában hiányzik az életéből a szerelem. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne bomlanának utána a férfiak: még most is kapja a bókokat...