Schilling Árpád, Sárosdi Lilla férje kifejtette véleményét Havas Henrikről

Forrás: Origo -
Havas Henrik Sárosdi Lilla szexuális zaklatás botrány Schilling Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schilling Árpád rendező, a hazai #metoo-kampányt kirobbantó Sárosdi Lilla férje is megszólalt a szexuális zaklatással vádolt Havas Henrik ügyében. A férfi állítja, a Tanár úr soha nem volt számára szimpatikus.

Októberben robbant ki a botrány, miszerint Marton László szexuálisan zaklatta Sárosdi Lillát. A színésznő férje, a Jászai Mari-díjas rendező, Schilling Árpád ezúttal Havas Henrik ügyével kapcsolatban fejtette ki a véleményét.

„Nekem a Havas, úgy ahogy van, sosem volt szimpatikus. Ez az ember eleve arra építette a karrierjét, hogy egy bunkó, agresszív, arrogáns karaktert vesz föl. Ezek szerint ez nemcsak egy felvett, megjátszott dolog volt, ahogy azt korábban ő elmondta, hanem nagy valószínűséggel ő ilyen ember. Mindig is érződött, hogy egy állat. Mindig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy még bunkóbb tud lenni, mint a többiek, ez volt az egyetlen, amivel ki tudott tűnni. Semmi olyan dolgot nem tudott felmutatni, amit ő hozott volna felszínre riporterként" – nyilatkozta a Ripostnak, majd kijelentette, szerinte minden Havas által zaklatott nőnek pert kellene indítania a Tanár úr ellen.

Schilling Árpádnak soha nem volt szimpatikus Havas Henrik Fotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.