Bárdosi Sándor büntetés börtön pénzbüntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap számoltunk be arról, hogy Bárdosi Sándort, olimpiai ezüstértmes birkózónkat körözi a rendőrség. Kiderült, hogy a sportoló nem fizette be a büntetéseit, így azokat a bíróság szabadságvesztésre változtatta.

Bársodinak sikerült az utolsó pillanatban elkerülnie a börtönt, ugyanis ügyvédje befizette a fennmaradó tartozását. Korábban a pénzbüntetésnek csak egy részét tette le az olimpikon. Bárdosit meglepte, hogy körözik.

Bárdosi Sándor megúszta a börtönt Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Összesen két büntetésem volt, ezeket befizettem. Mindkét ítélet hazugságokon alapul. Nem tettem semmit, csak azt, hogy büszkeséget szereztem ennek az országnak. Annyi a bűnöm, hogy nem hagytam el az országot időben. Az ügyvédem péntek reggel felkereste a körözést kiadó büntetés-végrehajtási bírót, bemutatta neki a banki átutalásról szóló iratokat és a csekkeket, így el van intézve az ügy. Most már szeretnék tovább készülni a karácsonyra a gyerekeimmel" - nyilatkozta a Blikknek. A birkózó azt sem érti, hogy miért nem találták meg. Állítása szerint egy nagy, Bárdosi feliratú autóval közlekedik, és azt is tudja mindenki, hogy hol van az edzőterme. A lakásból, amire az állandó lakcímét bejelentette, már elköltözött, kiadta. Amikor ott keresték, az albérlő valószínűleg nem volt otthon.

A sportolónak két rendőrségi ügye volt az elmúlt években, a bíróság mindkettő miatt pénzbüntetésre ítélte. 2011-ben egy biciklis állította, hogy Bárosi megverte, öt bordája is eltört, egy évvel később pedig egy kempós edző állt elő azzal, hogy Sanyi arcon ütötte őt egy papuccsal. Garázdaság és testi sértés miatt 250 ezer forint pénzbüntetésre és 80 óra közmunkára ítélték.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.