Hódi Pamela még mindig nagyon ki van akadva Berki Krisztiánra, amiért az a közös gyerekükről egy Natikát kompromittáló videót tett közzé a közösségi oldalán. Pamela szerint ezt nem teheti meg egy felnőtt, hiszen az a felvétel mindig visszakereshető lesz. A sztármama Berki Krisztián új barátnőjéről is mesélt. 

Hódi Pamela nagyon felhúzta magát Berki Krisztián videóján, amit a közös lányukról készített. Egy hosszú Facebook-bejegyzésben meg is osztotta erről a véleményét, amire Berki is reagált. A probléma az volt, hogy Natika hiányos öltözékben jelent meg a felvételen. Pamela dühe azonban még nem csillapodott, a Mokkában is nyilatkozott az esetről. Leszögezte, hogy az elmúlt 5 évben nagyon sok sérelem érte őt, de ezekről soha nem beszélt, és nem is fog. Azonban úgy érzi, hogy a gyerekét meg kell védenie.

Szerinte Berki Krisztiánnak nem kellett volna azon az egy estén, amikor Natival van élő bejelentkezést csinálnia, ahogy alulról meztelenül sem ültethette volna oda a gyereket. A videót készítő hölgyre is mérges, mert szerinte neki látnia kellett, hogy a gyerekkel nincs minden rendben. Ugyanis a felvételt egy hölgy készítette, aki ráadásul Krisztián párja. Ezt pedig Natika mondta el Pamelának.

Hódi Pamela nagyon kiakadtForrás: FEM3

„Csak bolondoztunk, hogy Olivér csinálja a videót, Eszti volt" – ezt mondta Pamelának a kislánya, a sztármama szerinte hazugságra is késztette Berki Krisztián a gyereket. „Ha az történik, hogy van egy párja Krisztiánnak, legyen. Két héttel ezelőtt folyamatosan mondta: költözz haza, életem szerelme, nagyon szeretlek. Mondom jó, oké. Szia. Itt tartottunk. Mennyire komoly ez a nő, hogy egy ágyba kell fektetni a gyerekemmel. És a gyerekem mondja, hogy neki ez rossz" – fakadt ki a Mokkában Pamela, de nagyon sok mindent megosztott még arról, hogy most éppen milyen fázisban van a kapcsolatuk. Állítja, hogy Berki Krisztián letiltotta a hívásait, a kutyájukat pedig nem adja vissza. Jelenleg semmilyen kapcsolatban nem állnak. „Amikor én ezt az egész dolgot megtudtam, ez pénteken este volt, ugyanis anyukám írta nekem, hogy Krisztián élő bejelentkezést készített,és Natinak az egész dolog odalent látszódik. Nyilván azonnal megnéztük. Én tudtam, hogy le vagyok tiltva Krisztiánnál, folyamatosan foglaltat jelez a telefonja, nem tudom elérni. Egyébként pedig ezt is tiltja a törvény: azt, hogy a kapcsolattartást nem tudja nekem megadni, miközben nála van a gyerek, nem teheti meg" – mondta Pamela, aki ennek ellenére megpróbálta felhívni Krisztiánt, miután megnézte a videót. Végül barátnője telefonjáról hívta fel Krisztiánt, de a videó továbbra is fennmaradt az oldalon, és még most is fent van. 

"A médiában való szerepléshez felhasználhatja a gyereket normális körülmények között, de az állja meg a helyét. Ha erről nem tud gondoskodni, akkor én ehhez meg fogom tenni a kellő lépéseket" - szögezte le Pamela. "Sajnos nem tudok más úthoz folyamodni, mivel nem tudjuk a kapcsolatot tartani, mert le vagyok tiltva" - mondta a sztármama, aki egy csevegő-applikáción keresztül próbált Berkivel beszélni, de az az ügyvédéhez küldte Pamelát. Azt is elmondta, nagyon nehéz az élete mióta szétváltak Berki Krisztiánnal, de minden rendezés alatt áll, méghozzá jogi úton. Erről a videós esetről is csak azért beszél a nagy nyilvánosság előtt, mert úgy érzi, csak így tudja megfékezni.