Havas Henrik szerződését nem hosszabbítja meg az ATV, mivel sajtóértesülések szerint kiderült, hogy a tévés néhány kolléganőjét is zaklatta. 

Havas Henrik zaklatási botránya Baukó Éva vallomásával indult, majd Molnár Anikó is nyilatkozott az őt ért atrocitásokról, később pedig Havas egyik volt üzlettársa is beszámolt a műsorvezető viselkedéséről. Csatornája, az ATV az első hírek kikerülésekor még nem akart foglalkozni az üggyel, de később belső vizsgálatot indítottak, ennek eredményeként pedig eldöntötték, hogy nem hosszabbítják meg Havas szerződését.

Állítólag kolléganőit is zaklatta HavasForrás: Origo

A zoom.hu úgy tudja, ebben szerepet játszott az is, hogy kiderült, Havas néhány kolléganőjét is zaklatta. Volt, akinek a combját fogdosta, volt, akit folyamatosan ajánlatokkal bombázott, de több olyan közszereplővel is beszéltek, akik nem akartak a nyilvánosság elé állni, de szintén hasonló dolgokat szenvedtek el a tévéstől. A lap megkereste Havast is, de ő nem kívánta kommentálni a fejleményeket, mivel az ATV erre kérte őt.

Görög Zitát is fogdosta Havas Henrik: videó

Görög Zitának is meggyűlt a baja Havas Henrik illetlen közeledésével, amit szóvá is tett: a Tanár Úr viszont már akkor sem látott problémát a kéretlen fogdosásban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!