Görög Zitát is fogdosta Havas Henrik: videó

Forrás: TV2 -
Görög Zita Havas Henrik videó metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zitának is meggyűlt a baja Havas Henrik illetlen közeledésével, amit szóvá is tett: a Tanár Úr viszont már akkor sem látott problémát a kéretlen fogdosásban.

Havas Henrik körül egyre nagyobb a botrány: Baukó Éva és Molnár Anikó is zaklatással vádolják, de nem csak ők szólaltak fel a Tanár úr ellen. Vágó István azt állítja, hogy feleségét Havas Henrik kéretlen üzenetekkel bombázta annak idején. A Tanár úr mindent tagad, a csatornája viszont belső vizsgálatot indított ellene, addig pedig biztosan nem kerül képernyőre, míg le nem folyatják a nyomozást.

Görög Zitát is fogdosta Havas Henrik Forrás: TV2
Kiderült az igazság Gigi Hadid szőrös hónaljárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kiderult-az-igazsag-gigi-hadid-modell-szoros-honaljarol.htmlSokkolta a rajongókat Gigi Hadid szőrös hónalja, amely egy videóban látható, ám a modell közeli ismerősei most reagáltak és tiszta vizet öntöttek a pohárba. TV + Sztárok--Így mulattak az ATV sztárjai a karácsonyi bulin: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-igy-mulattak-az-atv-sztarjai-a-karacsonyi-bulin-foto.htmlAz ATV megtartotta a karácsony előtti buliját, ahol mindenki tiszteletét tette, aki a csatorna körül mozog. Hatalmas partit csaptak: Hajdú Péter és Schobert Norbert együtt mulatott. TV + SztárokOrigoEzért nem ül az autó hátsó ülésén Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20171212-ezert-nem-ul-az-auto-hatso-ulesen-kiss-ramona-video.htmlBetekintést engedett Kiss Ramóna a Celeb vagyok, ments ki innen! kulisszái mögé: a műsorvezető egy videót posztolt arról, hogyan is jutnak el a dzsungelben a stúdiótól a táborig. TV + Sztárok--Kis Grófo autóbalesetéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kis-grofo-autobaleseterol-nyilatkozott.htmlKis Grófo a múlt héten szenvedett komoly autóbalesetet: autójával két kamionnak ütközött. Azóta rengeteg valótlanság jelent meg a karambolról, ezért a mulatóssztár most itszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Eltorzult a fájdalomtól Istenes Bence arca - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-eltorzult-a-fajdalomtol-istenes-bence-arca-foto.htmlÚgy tűnik, Istenes Bence nem tud leállni a tetoválásokkal, ezúttal a bal karjára varratot újabb mintát. TV + Sztárok--Eltorzult a fájdalomtól Istenes Bence arca - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-eltorzult-a-fajdalomtol-istenes-bence-arca-foto.htmlÚgy tűnik, Istenes Bence nem tud leállni a tetoválásokkal, ezúttal a bal karjára varratot újabb mintát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.