Évekre zárta ketrecbe a fiát a thai apuka: videó!

Forrás: Shutterstock -
ketrec bolond apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy thai kisifú története botránykoztatta meg a világot, aki öt éven át élt egy ketrecben. Az édesapja most elmesélte, miért zárta be a fiát oda. 

A 38 éves Chaman Duangjan egyedülálló szülőként él Thaiföldön. Három fiúgyermek édesapja, ám a legkisebb gyerekkel bizony komoly gondok vannak. A 9 éves Porrames ugyanis 4 éves korában egy autóbalesetben komoly fejsérülést szenvedett, és azóta teljesen megváltozott. Kapott ugyan kezeléseket, és látszólag felépült, de a viselkedése teljesen kiszámíthatatlan lett. Nem lehet más gyerekek közé vinni, ugyanis állandóan elszalad, megszökik, és a közeli erdőbe menekül.

Éveken át ketrecben kellett tartani fiát egy thai apukának (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Chaman rengeteg orvosnak megmutatta a kisfiút, de semmilyen változás nem történt, ezért saját maga épített fából egy óriási ketrecet, ahova minden reggel munka előtt bezárja a gyereket, és délután hazaérkezés után kiengedi. Napközben a szomszédok adnak neki enni.

"Nagyon sajnálom Porrames-t, de úgy érzem, nincs már más választásom. A tünetei semmitől sem enyhültek, én pedig úgy éreztem, veszélben van. Sokszor anyaszült meztelenre vetkőzve szaladgált a városban" - mesélte elkeseredetten az édesapa.

A helyi vöröskereszt is tudomást szerzett az esetről, akik anyagi adománnyal próbálják támogatni a nehézkesen élő családot, illetve azt mondták, segíteni fognak abban, hogy megtalálják a fiú furcsa viselkedésének okát. A 9 éves fiúról készült videót itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.