Gáspár Győzőnek az utóbbi időben kiújult a pánikbetegsége, ez pedig egyszer kis híján tragédiához vezetett. Szörnyű élményéről most mesélt először.

Nagyon nehéz időszak áll a Gáspár család mögött, néhány hónapja kommandósok szállták meg otthonukat, és lefoglalták értékeiket. Bútoraikat is el akarták árverezni, végül az aukció elmaradt, a Kúria leállította az ellenük indított eljárást. Ez a hercehurca igencsak megviselte Bea asszonyt és férjét, Gáspár Győzőnek például korábbi pánikbetegsége erősödött fel újra. A tévésztár elmondta, egyszer kis híján tragédia is történt az autópályán, akkor felesége mentette meg.

"Bea ült mellettem, ez volt a szerencsénk. Remegni és fulladozni kezdtem. Azt hittem, újra értem jöttek. Igyekeztem lehúzódni, de szúrni kezdett a mellkasom, elsötétült minden, azt hittem, elájulok. Egyszerűen elvesztettem a kontrollt. Bea mentett meg bennünket, hiszen azonnal megragadta a kormányt, és az autót a leállósávba irányította. Ha ő nincs, biztosan felcsavarodok a szalagkorlátra" – idézi Gáspár Győzőt a Blikk a Ripost cikke alapján.

Bea asszony ezúttal is ott volt Győzike mellettForrás: MTI/Kollányi Péter