Blogjában írt betegségéről a 23 éves korában elhunyt Karapándzsity Kristóf

Forrás: Thinkstock -
Karapándzsity Kristóf X-Faktor blog rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról már beszámoltunk, a karácsony előtti napokban elhunyt az X-Faktor egykori versenyzője, Karapándzsity Kristóf.

Karapándzsity Kristóf súlyos beteg volt, rákban szenvedett. Egy ideje őssejtterápiára várt, betegségét nehezen viselte, gyakran járt pszichológusnál. A Blikk beszámolt arról, hogy a 23 éves korában elhunyt énekes korábban blogot vezetett küzdelméről.

Sokszor és sokakat bántottam ebben az időben. Csak szavakkal. Olyasmikkel, amiknek nem szabadna elhangzaniuk. Hogy hagyjanak békén. Hagyjanak menni. Belefáradtam. El sem tudom képzelni, ezekkel mekkora sebeket ütöttem akkor. Talán jobb bele sem gondolni. Láttam sírni apámat, anyámat és a barátnőmet is. Borzasztó lelkiismeret-furdalás mardosott minden ilyen után" – idézi a lap az énekes blogját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.