Az eltűnt gimnazista holttestét találhatták meg a Tiszában

Forrás: MTI/Mészáros János -
holttest eltűnt Szolnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A néhány napja eltűnt gimnazista, Járomi Bence holttestét találhatták meg Szolnoknál a Tiszában.

December 22. óta keresték a Szolnokról eltűnt 17 éves fiút, Járomi Bencét. A gimnazista társaival együtt bulizott az egyik szórakozóhelyen és hajnali 1 körül indult el onnan, de haza már nem tért.

Harmincöten voltunk a bulin, kis csoportokban szállingóztunk haza. Én két barátommal jöttem el a szórakozóhelyről, és megálltunk az út szélén, nem messze a hídtól. Ekkor láttam utoljára Bencét, egyedül, magába mélyedve ballagott a híd felé. Odakiáltottam neki, hogy jön-e velünk tovább, de nem válaszolt. Gondoltam, biztosan hazamegy inkább. Később tudtam csak meg, hogy aznap este nagyon rossz kedve volt, és senki se tudta, miért. A hídon várt rám az unokatestvérem, és mivel Bence is arra indult, biztos voltam benne, hogy találkoznak. Ám ők már nem látták őt, és mi sem, amikor húsz perc múlva elindultunk arra" – nyilatkozta a Blikknek a fiú legjobb barátja.

Telefonon nem lehetett elérni a fiút, a rendőrség körözést adott ki és kutyákkal fésülték át a környéket. A keresés ma is folytatódott és a keresőcsapat egy holttestet talált a Tiszában. A 24.hu úgy tudja, hogy a holttest az eltűnt fiúé. Ezt erősíti meg az a tény is, hogy a rendőrség visszavonta a ginmazista keresésére kiadott felhívást, erről a Bors számolt be.

Tisza, Szolnok (A kép csak illusztráció) Forrás: MTI/Mészáros János

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.