Varga Izabella adoptálás örökbefogadás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örökbefogadáson töri a fejét Varga Iza, a szép színésznő két gyermeke mellé szeretne még egy harmadikat is.

Varga Izabella sikeres színésznő, emellett pedig a magánélete is harmonikus. Férjével két közös gyermeke van, nagyobbik lánya, Anna 16 éves, a kisebbik, Sára pedig 10 esztendős. Igen szerencsés alkat, hiszen két szülés után, 44 évesen is bombaformában van.

A sztáranyuka most nevelőszülőknél élő gyermekeket látogatott meg, a találkozás pedig olyan jól sikerült, hogy ő maga is elgondolkozott az örökbefogadáson.

A mi szakmánkban már a két gyerkőc is igen ritka. Nehezen összeegyeztethető a rapszodikus, embert próbáló időbeosztás a családi feladatokkal. Büszke vagyok rá, hogy nekünk sikerült, ám mivel a férjem nagyon sokat van távol tőlünk, nem érzem úgy, hogy beleférne egy harmadik vagy negyedik gyerek. Talán, ha Anna és Sári nagyok lesznek, adoptálhatnánk egy kislányt" – árulta el a hot! magazinnak.

Varga Izabella örökbefogadáson gondolkodik Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.