Kisebbik fia frizurája miatt szóltak be Majkának és Dundikának

frizura Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy elképesztően cuki fotót osztott meg kisebbik gyermekéről, Oivérről Majka. Persze - ahogy ez lenni szokott - volt, aki belekötött. Hogy mibe? A kissrác frizurájába. 

Túl hosszúnak találták a kommentelők a kis Olivér haját, és ennek hangot is adtak többen is:

"Ő kisfiú? Én aszittem kislány.. szegény gyerek.. mondjuk csillagszórót nem adtam volna azé a kezébe, de ha már igen akkor meg nem posztolom ki.."

"Mint egy kislány."

"Nagyon kedvellek benneteket, de miért csináltok egy kisfiúból, kislányt?"

"Kedves Majka, Te másokon kiválóan tudsz élcelődni, így most a gyermeket nem megbántva, csak a szüleitől érdeklődve : miért csináltok belőle kislányt? ???"

Csak kene nektek egy kislany:))

"Szerinted a haj hosszúsága az, amitől kislány lesz valaki, vagy kisfiú? Szoktam fürdetni, hidd el fiú. Egyébként nekünk így tetszik .. bízd ránk, a mi gyerekünk.." - reagált Majka.

Persze a kritizálóknál sokkal többen vannak, akiket levett a lábáról a kisfiú:

Nagyon szepek a sracaitok ! Ne hallgassatok senkire, azt csinaltok, amit akartok! A tobbi velemeny : megasrol........! O a pici, olyan mint Hajnalka!- tunemenyes! En szeretlek Teged, mar a Villabol is!- magadat adtad!-es tisztelem, becsulom Hajnit, aki kitart melletted es szep, jo Anya es feleseg! Boldog lehetsz, es remelem az is vagy ilyen hatterrel! Tiszteletem Hajnikanak!!!!!

Az anyukájára hasonlít Olika, a nagyobbik kisfiú is egy kis tünemény, igazi egyéniség!

Az én fiam kb. ugyan ekkora lehetett ,mikor kék szalagokat kötöttem a hajába mert gyönyörű göndör fürtjei voltak. Igazi pasi lett belőle. Most 34 éves!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.