Egy elképesztően cuki fotót osztott meg kisebbik gyermekéről, Oivérről Majka. Persze - ahogy ez lenni szokott - volt, aki belekötött. Hogy mibe? A kissrác frizurájába. 

Túl hosszúnak találták a kommentelők a kis Olivér haját, és ennek hangot is adtak többen is: 

"Ő kisfiú? Én aszittem kislány.. szegény gyerek.. mondjuk csillagszórót nem adtam volna azé a kezébe, de ha már igen akkor meg nem posztolom ki.."

"Mint egy kislány."

"Nagyon kedvellek benneteket, de miért csináltok egy kisfiúból, kislányt?"

"Kedves Majka, Te másokon kiválóan tudsz élcelődni, így most a gyermeket nem megbántva, csak a szüleitől érdeklődve : miért csináltok belőle kislányt? ???"

Csak kene nektek egy kislany:))

"Szerinted a haj hosszúsága az, amitől kislány lesz valaki, vagy kisfiú? Szoktam fürdetni, hidd el fiú. Egyébként nekünk így tetszik .. bízd ránk, a mi gyerekünk.."- reagált Majka. 

Persze a kritizálóknál sokkal többen vannak, akiket levett a lábáról a kisfiú: 

Nagyon szepek a sracaitok ! Ne hallgassatok senkire, azt csinaltok, amit akartok! A tobbi velemeny : megasrol........! O a pici, olyan mint Hajnalka!- tunemenyes! En szeretlek Teged, mar a Villabol is!- magadat adtad!-es tisztelem, becsulom Hajnit, aki kitart melletted es szep, jo Anya es feleseg! Boldog lehetsz, es remelem az is vagy ilyen hatterrel! Tiszteletem Hajnikanak!!!!!

Az anyukájára hasonlít Olika, a nagyobbik kisfiú is egy kis tünemény, igazi egyéniség!

Az én fiam kb. ugyan ekkora lehetett ,mikor kék szalagokat kötöttem a hajába mert gyönyörű göndör fürtjei voltak. Igazi pasi lett belőle. Most 34 éves!