Pintér Tibor jövőre több időt szeretne tölteni a párjával

párkapcsolat színész Pintér Tibor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor komoly lépésre szánta el magát. Úgy tűnik, fontosabb számára a szerelem, mint azt sokan gondolták. 

Pintér Tibor jelenlegi barátnője egy csodaszép 20 éves lány, aki nemrég a Miss Hungary 2017 szépségversenyen második helyezett lett. Tibor azonban mégis szemet vetett Tóth Andira, mikor együtt szerepeltek a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban.

A produkciót természetesen az otthon ücsörgő Frida is látta, és nem meglepő módon lapátra tette a sármos hírességet, akit annyira letaglózott a hír, hogy élő adásban sírta el magát. Szerencsére azonban később sikerült rendezniük a nézeteltéréseket, és kibékültek, de Tenya tudja, hogy sok van a rovásán, és tennie kell a változásért. Éppen ezért egy igen komoly döntésre szánta rá magát.

Pintér Tibor másképp akarja élni az életét 2018-tól Forrás: Pintér Tibor / Facebook

Kevesebbet fog dolgozni a jövőben, hogy több időt tölthessen Fridával, illetve a családjával. Az sem zavarja, ha éves szinten akár milliókkal lesz kevesebb a bevétele.

"A színház továbbra is a szívem-lelkem, most is nagy erőkkel készülünk a Jimmy-musical február 3-i bemutatójára, de sokkal több időt szeretnék a szerelmemmel és a családommal foglalkozni, még ha ez anyagi áldozatot is jelent

Frida nagyon fontos nekem, nem akarom elveszíteni, de ha munka van, menni kell. A szilvesztert nem is tudjuk együtt tölteni, mert Győrben leszek egy fellépésen, ám utána rohanok haza, hogy az új év első napjait már együtt tölthessük" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.