Cserbenhagyásos baleset történt Budapesten

baleset sérültek Cserbenhagyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három felnőtt és egy gyermek megsérült a Normafánál hétfőn, amikor két autó összeütközött. Az egyik autó sofőrje segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök keresik.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: a helyszínről három felnőttet súlyos, a gyermeket könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a Konkoly-Thege Miklós úton két személygépkocsi nem sokkal dél után. A helyszínelés idejére lezárták az utat.
Csécsi Soma, a BRFK szóvivője az MTI-nek elmondta: az egyik autó sofőrje elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök keresik. A baleset ügyében segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárást indul - tette hozzá.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.