Kabát Peti sok pénzt fizetett intim, családi és a nyaralásokon készült fotóiért, melyet hekkerek tettek elérhetetlenné, nem kapta vissza az összes képet.

Kabát Peti laptopját tavaly februárban támadta meg egy zsarolóvírus, amely az összes az eszközön tárolt fotóját elérhetetlenné tette. A hekkerek 500 dollár, vagyis 125 ezer forint ellenében visszaszolgáltatták volna a képeket, de eleinte Kabát megpróbált szakemberektől segítséget kérni. Ám a bonyolult vírussal ők sem tudtak mit kezdeni, így az egykori focista kifizette az üzenetben megjelölt összeget.

Kabát Petit csúnyán átverték"Fotó: Polyák Attila - Origo "

Hiába utalta át viszont a pénzt, az összes képet nem kapta vissza. "Annak ellenére, hogy eleget tettünk a kérésnek, csak a képek 70-80 százalékát kaptuk meg, a többi a mai napig nem jutott vissza hozzánk. Rájöttünk arra, hogy az elkövetők nagyon okos emberek, velünk kapcsolatban sok mindent tudhatnak. Nem véletlenül választottak ki bennünket" - mondta a Blikknek Kabát, aki emlékezetes alakítást nyújtott nemrég a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban, és a jövőjét is a médiában képzeli el: szeretne egy saját műsort. Az illetékesek felvázoltak nekem egy lehetőséget. Meglátjuk, hogy mi lesz belőle, részleteket egyelőre nem mondhatok ezzel kapcsolatban" - árulta el az egykori focista.