A szexuális zaklatási botrányairól kérdezte volna Kálmán Olga Havas Henriket, aki viszont nem volt túl tisztelettudó a műsorvezetővel. A Tanár Úr első körben lemucikámozta Olgát, majd azt állította, hogy a műsorvezető egy telefonbeszélgetésben sérelmezt, hogy őt nem zaklatta.

Havas Henriket előbb Baukó Éva, majd Molnár Anikó később pedig egyik volt üzlettársa vádolta meg zaklatással, aminek hatására csatornája is belső vizsgálatot indított: kiderült, ott is voltak áldozatai a Tanár Úrnak. Ezekről próbálta Havas Henriket megkérdezni Kálmán Olga műsorában, több-kevesebb sikerrel.


Azt többszöri megkérdezés után leszögezte Havas Henrik, hogy senkit nem zaklatott szexuálisan, nem fogdosott nőket, Görög Zitát sem, de hozzátette, hogy nem ezért ment a műsorba. „Egyébként nem azért jöttem, hogy ilyen részletekbe belemenjek" – mondta Havas. „Görög Zita előadta a nagyasszonyt, ez volt a szerepe" – tette hozzá a tévés, akit Kálmán Olga tovább faggatott a történtekről, egy ponton azonban Havas Henrik lemucikázta a műsorvezetőt.

Havas Henrik Kálmán Olgának adott először interjútForrás: Origo

Mucika, azért most ne hülyéskedjél már, ez egy baromság, hát persze, hogy az" – ezt válaszolta Havas Henrik arra a kérdésre, hogy hadjáratnak érzi-e a szexuális zaklatási botrányt. Ezek után Kálmán Olga megkérdezte Havastól, hogy tette-e szexuális ajánlatot Baukó Évának, és lemucikázta-e őt is.

Kálmán Olga ilyen fejet vágott a mucikázás utánForrás: HírTV

Erre a Tanár Úr nem válaszolt egyből, előbb inkább felidézte Kálmán Olgával azt a telefonbeszélgetésüket, amikor a műsorvezető meghívta őt a műsorába. Havas állítja, Kálmán Olga sérelmezte, hogy őt nem zaklatta. Visszaemlékszel, hogy amikor először felhívtál, hogy jöjjek be hozzád, mi mondtál?" – kérdezte Havas. „Nem" – válaszolta Olga, mire Henrik felelevenítette a beszélgetést. Te mocskos disznó, együtt voltunk 20 évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép, és engem miért nem molesztáltál, te dög? Ezt mondtad a telefonba" – idézte fel Havas, szerinte ugyanis ezt mondta neki Kálmán Olga, aki viszont határozottan tagadja, hogy ilyesmi elhangzott volna. Henrik én ezt nem mondtam. Esküszöm nem mondtam. Na, figyelj engem nem raboltak el az ufók. Ezt biztos, hogy nem mondtam neked, ezt majd utólag fogjuk megbeszélni" – mondta Olga, de Henrik továbbra is ragaszkodott ahhoz, hogy ezek a szavak elhangzottak Olga szájából a telefonban.