Havas Henrik interjút adott Kálmán Olgának: lemucikázta a műsorvezetőt

Forrás: Origo -
Havas Henrik Kálmán Olga szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexuális zaklatási botrányairól kérdezte volna Kálmán Olga Havas Henriket, aki viszont nem volt túl tisztelettudó a műsorvezetővel. A Tanár Úr első körben lemucikámozta Olgát, majd azt állította, hogy a műsorvezető egy telefonbeszélgetésben sérelmezt, hogy őt nem zaklatta.

Havas Henriket előbb Baukó Éva, majd Molnár Anikó később pedig egyik volt üzlettársa vádolta meg zaklatással, aminek hatására csatornája is belső vizsgálatot indított: kiderült, ott is voltak áldozatai a Tanár Úrnak. Ezekről próbálta Havas Henriket megkérdezni Kálmán Olga műsorában, több-kevesebb sikerrel.


Azt többszöri megkérdezés után leszögezte Havas Henrik, hogy senkit nem zaklatott szexuálisan, nem fogdosott nőket, Görög Zitát sem, de hozzátette, hogy nem ezért ment a műsorba. „Egyébként nem azért jöttem, hogy ilyen részletekbe belemenjek" – mondta Havas. „Görög Zita előadta a nagyasszonyt, ez volt a szerepe" – tette hozzá a tévés, akit Kálmán Olga tovább faggatott a történtekről, egy ponton azonban Havas Henrik lemucikázta a műsorvezetőt.

Havas Henrik Kálmán Olgának adott először interjút Forrás: Origo

Mucika, azért most ne hülyéskedjél már,

Kálmán Olga ilyen fejet vágott a mucikázás után Forrás: HírTV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.