Ezzel a módszerrel spórolhatsz könnyedén sok pénzt

Forrás: Shutterstock -
spórolás kihívás pénzgyűjtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme egy lehetőség, amivel szinte észrevétlenül spórolhatsz nagyobb összegeket is. 

Sokan vagyunk, akik megfogadjuk, hogy az elkövetkezendő egy évben kevesebbet költünk majd hülyeségekre, és jobban odafigyelünk a spórolásra. De ezt bizony nehéz betartani, főleg ha meglát az ember valamit, amit nagyon szívesen megvenne.

Erre találtak ki egy olyan módszert, amivel akár nagyobb összegeket is félretehetünk. A folyamat lényege, hogy mindennap tegyünk el valamennyi pénzt, és így szinte észrevétlenül gyarapíthatjuk a malacpersely tartalmát.

Így tehetsz félre akár nagyobb összegeket is egy év alatt Forrás: Shutterstock

Így néz ki az eredeti felhívás: minden vasárnap 1 fontot, minden kedden 2 fontot, szerdánként 3-at tegyünk félre, és így haladjunk végig a hét napjain egészen szombatig, amikor 7 fontot csípünk le a pénzünkből. Így összesen 28 fontot spórolhatunk hetente, éves szinten pedig durván 1400 fontot. - írta meg a Ladbible.

Ez forintra átszámolva úgy fest, hogy első nap 350 forintot teszünk félre, második nap 700-at, így haladunk egészen szombatig, amikor 2450 forintot veszünk ki a költöpénzből. Így durván 10.000 Ft-ot tehetünk félre egy héten. Persze kisebb vagy nagyobb napi limittel is lehet spórolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.