Íme egy lehetőség, amivel szinte észrevétlenül spórolhatsz nagyobb összegeket is. 

Sokan vagyunk, akik megfogadjuk, hogy az elkövetkezendő egy évben kevesebbet költünk majd hülyeségekre, és jobban odafigyelünk a spórolásra. De ezt bizony nehéz betartani, főleg ha meglát az ember valamit, amit nagyon szívesen megvenne. 

Erre találtak ki egy olyan módszert, amivel akár nagyobb összegeket is félretehetünk. A folyamat lényege, hogy mindennap tegyünk el valamennyi pénzt, és így szinte észrevétlenül gyarapíthatjuk a malacpersely tartalmát. 

Így tehetsz félre akár nagyobb összegeket is egy év alattForrás: Shutterstock

Így néz ki az eredeti felhívás: minden vasárnap 1 fontot, minden kedden 2 fontot, szerdánként 3-at tegyünk félre, és így haladjunk végig a hét napjain egészen szombatig, amikor 7 fontot csípünk le a pénzünkből. Így összesen 28 fontot spórolhatunk hetente, éves szinten pedig durván 1400 fontot. - írta meg a Ladbible

Ez forintra átszámolva úgy fest, hogy első nap 350 forintot teszünk félre, második nap 700-at, így haladunk egészen szombatig, amikor 2450 forintot veszünk ki a költöpénzből. Így durván 10.000 Ft-ot tehetünk félre egy héten. Persze kisebb vagy nagyobb napi limittel is lehet spórolni.