Mohamed Fatima gyászol: édesanyját vesztette el

Forrás: Thinkstock -
édesanya halál gyász Mohamed Fatima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia érte tavaly novemberben Mohamed Fatimát: az énekesnő elvesztette szeretett édesanyját.

Mohamed Fatima, aki nemrég a plus size modellkedéssel is megpróbálkozott, az RTL Klub reggeli műsorának vendége volt. Az énekesnő elmesélte, egy igen nehéz időszakon van túl, édesanyja tavaly novemberben elhunyt, de igyekszik erős maradni és ma már jobban érzi magát.

Novemberben pont aznap, amikor jöttem volna hozzátok a reggeli műsorba, elveszítettem édesanyámat. De én azt mondom, anyukám soha nem volt egy szomorkodós típus, mindig is annak volt a híve, hogy mosoly és öröm legyen, ennek a jegyében töltöttük a karácsonyt is és az ő tiszteletére ajánlottuk a lemezünket. Azt gondolom, az életemet is úgy szeretném alakítani, hogy amiért ő büszke volt rám, azt folytatnám, amiket szeretett bennem, például a karitatív énemet, hogy szeretek segíteni a gyerekeken, elesetteket, tovább fogom vinni az anyukám emléke miatt." – árulta el Mohamed Fatima.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.