Cserhalmi György egy év után tér vissza a színpadra

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
színpad műtét rehabilitáció visszatérés Cserhalmi György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos műtétje és egy év kihagyás után visszatér a színpadra Cserhalmi György, aki a napokban egy gálán fog fellépni.

Tavaly tavasszal esett át súlyos gerincműtéten Cserhalmi György, akinek ezt követően sokáig pihennie kellett. Decemberben azt nyilatkozta, jól halad a rehabilitációja, de még szüksége van egy kis időre a teljes felépüléshez. Most úgy tűnik, már közel a cél, ugyanis hamarosan visszatérhet: a Nemzeti Sport információi szerint a színészt az Év Sportolója Gálán láthatjuk újra január 11-én.

Az értesülés igaz. Szabó Laci megkeresett, hogy vállalnék-e a gálán egy rövid szereplést Udvaros Dorottyával. Visszakérdeztem: Dorottya is benne van? Amikor mondta, hogy igen, akkor azonnal rávágtam, hogy nincs is több kérdésem, csináljuk! Dés László népszerű szerzeményét, a Minden utcasarkon azt beszélik rólad... kezdetű dalt adjuk elő, és Hrutka Robi zenekara kísér majd minket." – árulta el a lapnak a 69 éves színművész.

Cserhalmi György végre visszatérhet a színpadra Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.