Sürgős műtéten esett át Cserhalmi György

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Cserhalmi György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserhalmi György, a székesfehérvári Vörösmarty Színház művésze gerincműtéten esett át, ezért az áprilisra és májusra meghirdetett Cserhalmi Anzix esteket le kell mondania – közölte a teátrum igazgatója csütörtökön az intézmény honlapján.

„A debreceni klinikán elvégezték a műtétet, és még aznap este sikerült Cserhalmi Györggyel beszélnem, aki biztosított róla, hogy a műtét jól sikerült, és máris jobban érzi magát. Felépülése azonban hosszú heteket vesz igénybe, ezért sajnálattal le kell mondania az április és május hónapra meghirdetett Cserhalmi Anzix esteket" – közölte Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatója.

Cserhalmi György Fotó: Szabó Gábor - Origo

A mai kor nője akkor is szexel, ha nincs kedve hozzáhttp://www.life.hu/drlife/20170410-a-szex-a-mai-modern-no-szamara-nem-vagy-kerdese.htmlHáromból egy nő ritkábban kívánja a szexet, mint partnere, viszont elfogadja azt, hogy egy egészséges párkapcsolatban akkor is le kell feküdnie a másikkal, ha nem épp ez minden vágya – derül ki egy friss szociológiai kutatásból. Mindeközben nem kevésbé elégedetlenek szerelmi életükkel, mint azok, akik fejfájásra vagy fáradtságra hivatkozva utasítják vissza párjuk közeledését. Dr. LifeThinkstockŐrült zsenikhttp://www.life.hu/drlife/20170410-orult-zsenik-koztuk-vincent-van-gogh-ernest-hemingway-csath-geza-prince.htmlAz őrültség és a zsenialitás sokszor kéz a kézben járnak. Mindezt nem csupán a történelem legnagyobb tehetségeinek életútja támasztja alá, hanem számos hasonló témában született kutatás is. A Life.hu most összegyűjtötte azokat a híres embereket, akik kétségkívül nagyot alkottak, elmeállapotuk pedig a mai napig esettanulmányként szolgál a kutatók számára. Dr. LifeAFPEz a legtisztább fülke a nyilvános vécékbenhttp://www.life.hu/drlife/20170413-ez-legtisztabb-fulke-a-nyilvanos-vecekben.htmlA nyilvános mosdók távol állnak a higiénikustól, de akár hisszük, akár nem, lehet olyan fülkét választani, ami valamivel tisztább. Az a nem mindegy, hogy az illemhelység elejébe vagy hátuljába megyünk. Dr. LifeHamvasztásnál vették észre, hogy él a kisbabahttp://www.life.hu/drlife/20170413-hamvasztasnal-vettek-eszre-hogy-el-a-kisbaba.htmlAz indiai Rádzsasztánban 350 grammal, 24 hétre született egy kislány az elmúlt héten. A kicsi nem adott életjelet, a nővérek halottnak nyilvánították, anélkül, hogy a babát egy orvos megvizsgálta volna. A hamvasztásakor azonban döbbenetes dolog derült ki. Dr. LifeCintulára újabb műtét vár: élőben közvetítené a beavatkozásthttp://www.life.hu/drlife/20170412-cintula-ujabb-muteten-esik-at.htmlÚjabb beavatkozáson fog túlesni Cintula, akinek az egész ország ismeri a hangját. Új eljárással műtik meg, miután januárban leállt a szíve a bíróságon. Dr. Life--Modell lett a legfiatalabb petefészekrákos lányából, Peyton Linafelterbőlhttp://www.life.hu/drlife/20170411-modell-lett-a-legfiatalabb-petefeszekrakosbol-peyton-linafelterbol.html16 évesen diagnosztizálták Peyton Linafelternél a petefészekrákot, az orvosok szerint Amerikában ő volt a legfiatalabb, akit megtámadott ez a kór. A gyönyörű lány nem adta fel, küzdött a betegség ellen, és valóra váltotta álmát is: modell lett belőle. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.