A rákoskeresztúri tragédiáról egyre több részlet derül ki, a legújabb információk szerint az agyonlőtt anya testvére végighallgatta a vérengzést, ugyanis éppen egymással telefonáltak, amikor a volt barátja rárontott Vivienre.

Volt barátja agyonlőtte Vivient, a rákoskeresztúri anyát és annak új barátját. Kiderült, hogy aznap korábban már járt az anyánál a gyilkos, de akkor sikerült elküldenie őt a lakásból arra hivatkozva, hogy az egyik barátnője jön hozzá vendégségbe. Valójában azonban az új párját várta, de nem akarta, hogy találkozzanak. Vivien volt barátjáról a testvérének panaszkodott telefonon. 

Testvére hallotta Vivien utolsó szavaitForrás: Thinkstock

„A nő felhívta a testvérét, és elmondta neki, hogy rendben hazaért, azonban Norbert nem hajlandó elhagyni a lakását. Végül hosszas győzködés után a férfi csak akkor ment el, amikor a nő azt mondta neki, hogy egy barátnője fogja őt meglátogatni hamarosan, és szeretne vele kettesben maradni. Ez nem volt igaz, új párja érkezett meg 23 óra körül a lakásba" – mondta Gál Sándor alezredes a Zsaru magazinnak. Cs. Norbert ugyan elment, de éjfél körül visszatért, Vivien ekkor újra felhívta a testvérét, aki azt tanácsolta neki, ne engedje be Norbertet, de akkorra már a férfi bejutott a lakásba. Már betörte az ajtót, itt van bent!"sikoltotta Vivien, majd a vonal elnémult. Ekkor lőhette fejbe a féltékeny Norbert Vivien új párját. Mint ismeretes, az anya kislányával együtt ki tudott menekülni a lakásból, de messzire nem jutottak. A gyilkos utolérte őőket, és a gyermek előtt végzett az anyával is, majd öngyilkos lett.

Rákoskeresztúri gyilkosság: a nagymama veszi magához az elárvult kislányt


Megszólalt az elhunyt Vivien édesanyja: a kis unoka állapotáról és a jövőről is beszélt. Ő veszi majd magához a kicsi laurát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!