Ördög Nóra és gyermekei a megfázástól szenvednek: fotó

Forrás: Youtube/Nánázsia -
Mici család Nánási Vencel Ördög Nóra megfázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra nemcsak a boldog pillanatokat osztja meg követőivel, hanem a kevésbé kellemes perceket is: leguutóbbi fotóján azt mutatta meg, hogy mindhárman szenvednek a náthától. 

Ugyan Ördög Nóráék vlogja egy időre véget ért, a műsorvezető nem hanyagolja el a rajongóit, bár most videók helyett csupán képekkel kell a rajongóknak beérnie. Ennek ellenére persze a műsorvezető követői örülnek minden helyzetjelentésnek, és együtt éreznek akkor, ha valami nem jól alakul Nóráék családjában.

Ördög Nóra néha még sírt is a kamerák előtt Forrás: Youtube/Nánázsia

Legutóbbi fotója például a gyerekek és az ő szenvedését mutatja be, de nem kell aggódnunk, biztosan ki fognak tartani. Nóra és a gyerekei ugyanis most éppen a náthával küzdenek, de a műsorvezető biztosította rajongóit arról, hogy nem hagyják legyőzni magukat.

Ördög Nóra megmutatta a stúdiót, vagyis a második otthonukat: videó

Ördög Nóra egyre nagyobb betekintést enged az életébe, hiszen majdnem naponta jelentkezik a család utazó vlogja, ráadásul most beengedte a második otthonukba a kamerákat. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.