Senki sem fogja elfelejteni azt a pillanatot, maikor Jennifer Aniston színpadra lépett a Golden Globe-gálán, Angelina Jolie pedig azt se tudta, hova nézzen. A legviccesebb azonban Dakota Johnson reakciója az egész kialakult helyzetre...

Mondhatni, történelmi pillanat volt, amikor Jennifer Aniston színpadra lépett a Golden Globe-gálán méghozzá azért, mert Angelina Jolie is ott volt a nézők között. Mindenki kíváncsi volt arra, hogyan reagálja majd le a barna sztár a helyzetet, de nem mondhatnánk, hogy intelligens felnőtthöz méltó viselkedést sikerült produkálnia. Igazából azt sem tudta, merre nézzen félre, mikor Jennifer Aniston felvonult.

Jennifer Aniston a színpadonForrás: NBCUniversal via Getty Images/2018 NBCUniversal Media, LLC/Handout

A legviccesebb a helyzetben persze nem Angelina Jolie szerencsétlenkedése volt, hanem Dakota Johnson reakciója. A színésznő aggódva tekintett Angelina Jolie-ra, miközben Jennifer Aniston a színpadon állt, a színésznő arckifejezése pedig mindent elárult arról, hogyan vélekedik Angelina Jolie viselkedéséről.

@obviousbutamazing által megosztott bejegyzés,

 

Kínos! Így kerülgette egymást Jolie és Aniston a Golden Globe-gálán


Nem bírják elviselni egymást, és sokáig soha nem jelentek meg ugyanazon a rendezvényen. De a 2018-as Golden Globe-gálán egymás szemébe kellett nézniük. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!