Nem halt meg a Big Brother korábbi szereplője, Rebekah Shelton

Forrás: Twitter/Rebekah SheltonHitelesített felhasználó -
halál Big Brother álhír hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken az összes nagy angol lap beszámolt arról, hogy a 32 éves reality-sztár, Rebekah Shelton elhunyt: ezt írta ki ugyanis a család a nő hivatalos Twitter-oldalára. Kiderült azonban, hogy a Big Brother egykori szereplője mégis él, és nem a családja üzent a bejegyzésben. Egyelőre nem tudni, kinek a műve a halálhír elterjesztése. 

„Sajnálattal értesítünk mindenkit arról a szomorú hírről, hogy a csodálatos és kedves Rebekah váratlanul elhunyt szerda éjjel" – ez a Twitter-bejegyzés fogadta Rebekah Shelton rajongóit péntek délelőtt, a szomorú hírről minden nagy angol lap beszámolt. A lány ugyanis az angol Big Brother egyik szereplője volt, ugyan akkor még férfi volt. A valóságshow után esett át nemváltó műtéten.

Nem halt meg a Big Brother korábbi szereplője Forrás: Twitter/Rebekah SheltonHitelesített felhasználó

Mára azonban kiderült, hogy Rebekah él és virul, hogy bizonyítsa, Twitter-oldalára egy videót és egy bejegyzést is posztolt, a korábbi, haláláról szóló posztot pedig természetesen törölte. Leszögezte, nem tudja, ki terjesztette a halálát, de meg fog fizetni azért, mert tönkre akarta tenni a boldogságát.

Ewan McGregor megalázta feleségét: barátnőjének is köszönetet mondott a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-ewan-mcgregor-megalazta-feleseget-baratnojenek-is-koszonetet-mondott-a-szinpadon.htmlEwan McGregor élete első Golden Globe-díját vehette át a Fargo főszerepéért, beszéde azonban mindenkit meglepett: feleségének és barátnőjének is köszönetet mondott. A 22 év után elhagyott házastárs reagált a megalázó beszédre. TV + Sztárok--Könnyfakasztó beszéde után ezt posztolta Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180113-konnyfakaszto-beszede-utan-ezt-posztolta-shane-tusup.htmlPályafutása egyik meghatározó pillantának értékelte köszönőbeszédét, miután átvette az Év edzőjének járó elismerést csütörtökön, az Év sportolója gálán.TV + Sztárok--Megható bejegyzésben emlékezett meg Fábián Juliról Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180112-meghato-instagram-bejegyzesben-emlekezett-meg-fabian-julirol-toth-vera.htmlNem múlik Tóth Vera fájdalma, rettentően hiányzik neki barátnője, Fábián Juli, aki néhány hete hunyt el. TV + SztárokOrigoAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, meggyötört arccal szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180112-alaposan-lebetegedett-kulcsar-edina-meggyotort-arccal-szelfizett.htmlAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, ágyból, meggyötört arccal szelfizett a rajongóinak. TV + SztárokOrigoErős Antónia virágos ruhában mutatta meg formás lábait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-eros-antonia-viragos-ruhaban-mutatta-meg-formas-labait-foto.htmlVirágos ruhában mutatta meg karcsú alakját és formás lábait Erős Antónia, aki megunta, hogy a nézők munka közben csak deréktól felfelé láthatják. TV + Sztárok--Robbie Williams péniszéről formált gyűrűt adott barátainak ajándékbahttp://www.life.hu/sztarok/20180112-robbie-williams-peniszerol-formalt-gyurut-adott-baratainak.htmlRobbie Williamsmost sem hazudtolta meg magát. Ezúttal nem markolászta férfiasságát, hanem ajándékba adta barátainak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.