Fontos eseményre készülnek a királyi családban: Harry esküvőjére: néhány hónap múlva elveszi a herceg álmai asszonyát. A ceremónia tervezése gőzerővel zajlik, a folyamat azonban máris feszültségeket váltott ki a királyi családban.

Harry herceg május 19-én vezeti oltár elé Meghan Markle-t, tehát a párnak csupán négy hónapja van addig, míg férj és feleség nem lesznek. Az esküvő szervezését is megkezdték már természetesen, a különböző vélemények miatt azonban máris feszültség lengi körbe a menyegzőt. Harry és Meghan ugyanis nem éppen a hagyományosra esküsznek.

Harry és Meghan máris feszültséget keltenek"Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson "

Károly herceg javasolta a fiataloknak, hogy fogadják fel Michael Fawcett – az ő korábbi kollégáját – főszervezőnek, de a fiatalok azonnal visszautasították a tervet, amivel sikerült vérig sérteniük Károlyt, és óriási feszültséget kelteni. Az sem ad okot kevesebb aggodalomra, hogy Meghan és Harry vicces és huncut esküvőt szeretne a klasszikus és hagyományos helyett. Kíváncsian várjuk a végeredményt - írja a Daily Star

Közel 8 milliárd forint lesz Harry és Meghan esküvője
A hírek szerint 30 millió dollárba, azaz 7,7 milliárd forintba fog kerülni a nagy nap. Az ismerőseik azt állítják, hogy csupa csillogás és fényűzés lesz a szertartás, és egyáltalán nem szeretnének semmin sem spórolni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!