Váraltan döntésre szánta el magát Pintér Tibor: a Tóth Andinak felkínált szerepet inkább Ilyés Jenifernek adta. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Pintér Tibor felkérte Tóth Andit, hogy szerepeljen a Jimmy-musicalben. A fiatal lány akkor azt mondta, hogy ugyan a részleteket még nem beszélték meg, de tetszik neki az ajánlat és érdekli. 

Később azonban az RTL Klub Reggeli műsorában Andi azt nyilatkozta, hogy a közös szereplésről ő is az újságokból értesült, felkérést nem kapott. Egyébként sem szeretne most belekezedni egy új szerepbe, főleg akkor, ha a darabban Tenyával kellene csókolóznia.

Tóth Andi biztosan nem fog a Jimmy-musicalben szerepniForrás: Tóth Andi - Insta

Pintér Tibor pedig valaki másnak, Ilyés Jenifernek adta át a Tóth Andinak szánt szerepet. A színész ugyanis úgy gondolja, hogy Jenifer szintén nagyon tehetséges és dekoratív lány, aki kifejezetten alkalmas a feladatra:

"Nem kellett sok lányt castingolnom, Jeni jó választás, irtózatosan tehetséges. Ráadásul ugyanabban az X-Faktorban tűnt fel, amelyet Tóth Andi megnyert. Régóta együtt dolgozunk, még a növendékem volt egykor. Jó és szép csaj, ráadásul marha jól énekel. Van köztünk valami különös kémia" - mondta a színész.

Ilyés Jenifer boldogan mondott igent a szerepreFotó: Szabó Gábor /Origo

"Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy megkaptam ezt a szerepet. Izgalmas egy ekkora legenda életéről szóló musicalben énekelni. Tibivel vagy hat éve ismerjük egymást, többször játszottunk már együtt. Egy hullámhosszon vagyunk, könnyen megy a munka vele" - mesélte Jenifer. 

 Tibor azonban azt is hozzátette, hogy ettől függetlenül nem tett le Tóth Andiról. A Nemzeti Lovas Színházban szívesen látná - írta meg a Blikk