Jelenleg testépítőként dolgozik a Hip Hop Boyz egykori énekese, Kalocsai Krisztián, aki ezúttal Joshi Bharatnak vallott magánéletéről.

O. G. Duck, azaz Kalocsai Krisztián és felesége szétköltöztek, fél évig külön is éltek, míg végre újra egymásra találtak. Ehhez az énekes szerint az kellett, hogy mindketten megtanulják megélni a pillanatot. A különleges történetről maga az énekes mesélt Joshi Bharatnak a FEM3 műsorában.

Épp egy gödörből most lábalunk ki a feleségemmel, bár még talán a közösségi oldalon, azt hiszem, elvált vagyok... Újrakezdtük, fél évig külön éltünk, nagyon sok dolgot átértékeltünk, megint megtanultam azt, amit nagyon sok embernek tanítok, hogy néha hátra kell lépni, hogy lásd a képet, meg kell tanulni elengedni dolgokat. Rájöttem, hiába volt szép és jó a múlt, a jelen rossz, és akkor teszek jót a másikkal, ha elengedem ezt a kapcsolatot és nem vetítem a múlt képeit a jelenre. Fontos, hogy annak lássuk a jelen pillanatot, ami. Nehéz dolog ez, hiszen vagy a múlt képeit vetítjük rá vagy a jövő félelemeit és emiatt nem élünk a jelenben." – árulta el az énekes.