Szabó Erikát, a Barátok közt egykori Tildáját hamarosan egy forró ágyjelenetben is láthatjuk majd.

Mátyás Tildaként ismerte meg az ország Szabó Erikát, aki a főiskola elvégzése után a Thália Szníház művésznője lett. Legutóbb az Üvegtigris 3 című filmben csodálhattuk meg elképesztő alakját. Hamarosan pedig egy igazán forró ágyjelenetben is láthatjuk, ugyanis egy romantikus vigjáték főhösnőjét fogja alakítani, aki egy szerelmre vágyó főorvosnő. 

Szabó ErikaForrás: Centrál Színház

"Amikor megkaptam a forgatókönyvet, első olvasásra nagyon tetszett! Én is kissé romantikus, szentimentális alkat vagyok. Közelállónak éreztem magamhoz ezt az életből merített sztorit. Egy főorvosnőt alakítok, aki a hivatásának él, de emellett vágyik a szerelemre, a boldog kapcsolatra, mint ahogy valójában minden ember" - kedzte Erika a Blikk megkeresésére.

A film a szerelem minden formáját, így az intim együttléteket is megjeleníti a vásznon: a színésznő szenvedélyes ágyjelenetben lesz látható kollégájával, Viktor Balázzsal.

"Nincsenek benne túlzások, erőltetett párbeszédek, amit fontosnak tartok egy szerepnél - mesélte Erika, majd szépségének titkáról is beszélt. - Soha nem plasztikáztatnék! Szerintem a színművészet és a plasztikai sebészet nem igazán fér össze. Jó lenne azt mondani, hogy odafigyelek a táplálkozásomra és rendszeresen mozgok, de sajnos, nehezen veszem rá magam a sportra. Az egyetem alatt volt táncóránk, ám azóta kicsit ellustultam, de igyekszem rávenni magam a mozgásra."