Korábban arra gyanakodott a rendőrség, hogy feltételezett gyilkosa féltékenységből ölhette meg VV Fannit. A legújabb információk szerint azonban az ok teljesen más: méghozzá a pénz.

A Blikknek egy informátor elárulta, hogy Fanni eltűnése után, a helyszínelés során a rendőrök több millió forint készpénzt találtak a lány lakásában. Elmondta, úgy tudja, a férfi kölcsönkért Fannitól, aki először igent mondott, majd valamiért meggondolhatta magát. Arról is beszélt, hogy Fannit az eltűnése előtti pár napban valaki hívogatta, amire a fiatal lány ingerülten reagált, s arra kérte a titokzatos hívót, hogy ne zaklassa tovább, felejtse el őt.

"Én is azt gondolom, hogy a pénz miatt kellett meghalnia a lányomnak. Fanni az eltűnése előtt pár nappal, még novemberben kivette majdnem minden pénzét a bankból, több millió forintot. Még mondta is nekem, de azt már nem, hogy miért. Utólag már világos, hogy a pasas akarta kölcsönkérni, azt hallottam, hogy sokaknak tartozott sok pénzzel. Fanni jószívű volt, mindenkinek adott kölcsön, ezt akarhatta kihasználni az a férfi is. Szerintem a lányom meggondolta magát, és ezért lett a baj" - mesélte a napilapnak Fanni édesanyja.

"Attól tartok, hogy nyereségvágyból elkövetett gyilkosság történhetett" - mondta dr. Lichy József, a család jogi képviselője.