Damu Roland jelenleg konyhai kisegítőként dolgozik, de mint mondja, nagyon kedvesek a kollégái és viszonylag jól is keres.

Régen hallottunk Damu Rolandról - legutóbb arról írtunk, hogy újra rátalált a szerelem - és most kiderült, mi az oka a nagy csendnek: a színész jelenleg távol a médiától, egy konyhában dolgozik kisegítőként. A Story magazinnak elárulta, a színészetből nem tud megélni, bár megkeresték néhány társulattól, azzal nem keresne annyit, hogy eltartsa magát. Épp ezért a szinkronmunkái mellett egy étteremben vállalt munkát, ezzel jobban keres, mint színészként, ráadásul jól is érzi magát új kollégái társaságában.

Vasárnap, hétfőn, kedden, szerdán tizenhárom órától éjfélig vagyok bent, csütörtök, péntek, szombaton délután háromtól hajnali kettőig. Baromi jó a társaság, nagyon kedves emberek, nem művészek. Nekem most ez nagyon jó, biztonságot ad" – mesélte a magazinnak a színész, majd hozzátette, nyolc hónapja gyakorlatilag egy korty alkoholt sem ivott, így már csak a dohányzás marat az egyetlen káros szenvedélye. Most tele van tervekkel, hamarosan megjelenik harmadik könyve és barátnőjével, Lindával is szeretne összeköltözni.

Damu Roland viszonylag jól keres új munkájávalFotó: Margitay Klára/Life.hu