A rendőrség egy 50 év körüli, kopasz férfit keres méghozzá azért, mert az illető mutogatta magát a buszon. Ha felismered, segítsd a hatóságok munkáját.

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt az 50 év körüli férfit, akit szeméremsértő magatartással vádolnak. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen 2018. január 9-én, 14 óra körül egy budapesti autóbuszon viselkedett elfogadhatatlan módon.

Szeméremsértés miatt keresi a rendőrség ezt a férfitForrás: Police.hu

A férfiről fotó és grafika is készült, különös ismertetőjegye, hogy kopasz és mindkét szemére kancsal. Az 50 éves férfi a bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot, farmert illetve sportcipőt viselt - írja a Police.hu.

Íme, egy másik fotó a férfirólForrás: Police.hu
Íme, a grafikaForrás: Police.hu
Ha felismerted, keresd a hatóságokat
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​