Meghalt Olivia Lua, a 23 éves pornósztár

Forrás: Twitter/Olivia Lua -
halál pornószínész felnőttfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rehabilitációs központban halt meg Olivia Lua, valószínűleg a receptre kapható gyógyszerek és az alkohol kombinációja miatt.

A 23 éves Olivia Lua az ötödik pornószínésznő, aki távozott az elmúlt 3 hónapban. A fiatal pornócsillag egy rehabilitációs központban vesztette életét, valószínűleg a receptre kapható gyógyszerek és az alkohol kombinációja miatt hunyt el. A szomorú hírt a felnőttfilmes ügynöksége is megerősítette.

Meghalt Olivia Lua Forrás: Twitter/Olivia Lua


Olivia valószínűleg személyes gondokkal küzdött, magánéleti válságon ment keresztül, de aggasztó üzeneteket tett közzé a közösségi oldalain is. Rejtélyes posztokat osztott meg, az egyik ilyenben a következőket írta: „Mindenütt érzem, de nem ijeszt meg többé" – olvasható Twitteren, a halála előtti napon pedig csak egyetlen szót írt ki, „Unlovabla", ami nagyjából annyit tesz, hogy szerethetetlen - írja a Daily Star. Az elmúlt hónapokban történt sok haláleset miatt sokan úgy vélik, hogy a felnőttfilmekben dolgozó lányoknak nagyobb lelki támogatást kellene nyújtani.

23 évesen elhunyt az egyik legnépszerűbb pornósztár, August Ames

Váratlanul elhunyt August Ames pornószínésznő, aki mindössze 23 éves volt. Halála sokkolta a szakmát. Itt olvashatod el a részleteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.