Tóth Vera egy bugyiban mutatta meg hasát az Instagram-oldalán: másoknak akar segíteni a képpel, hogy ne csak hibátlan alakokat lássanak a közösségi oldalakon.

Tóth Vera nagy utat járt be azért, hogy ma így nézzen ki, és saját bevallása szerint még most sem elégedett. Nem tökéletes, de igazi alakját hajlandó megmutatni mindenkinek, hogy mások is lássák, nem kell hibátlannak lenni ahhoz, hogy valaki nő és díva legyen. Rengeteget küzdött súlyfeleslegével, mire eddig eljutott, és bár sokszor őt is bántja a hibátlan lányok látványa, igyekszik megerősödni, és értékelni saját magát.

Tóth Vera bátran megmutatta valódi alakjátForrás: Facebook/Tóth Vera

„Nem kockás, nem szép, puklis is, rücskös is, felesleg is van rajta még bőven, de nekem öröm ez a has. Miért raktam ki ezt a fotót? Azokért a lányokért, fiúkért, akik nap mint nap a művi, természetességtől távol álló képeket kényszerülnek látni a világhálón, értük, akik ettől rosszat éreznek, akiknek emiatt elveszett az önbizalmuk. Én most megosztom a tökéletlenségemet, a béna, sittes pizsimben. Attól még lehetek vonzó, lehetek díva. Tulajdonképpen ezért a tökéletlenségért én sokat melóztam és melózok a mai napig. Az út, amit eddig bejártam, nagyon nehéz volt, ez a has sem így nézett ki, sokkal rosszabbul, sőt katasztrófa volt a szó szoros értelmében. Most is néha annak látom, de próbálok megbarátkozni magammal" – írta a többi között fotójához Vera.

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,