Vajtó Lajos kiosztotta Ábel Anitát a Sztárban sztár+1 kicsi pontozása miatt

Vajtó Lajos Ábel Anita Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár+1 kicsi című műsorban Fésűs Nelly gyönyörű és elképesztően tehetséges kislánya is a versenyzők között szerepel, Hevesi Tamás oldalán. Az utolsó adásban is a maximumot nyújtották, ám a zsűri hölgy tagjai, Ábel Anita és Tóth Vera ezt a pontjaikkal nem igazán értékelték, amin a nevelőapa nagyon kiakadt.

Vajtó Lajos és Fésűs Nelly hosszú évek óta alkotnak egy párt, kapcsolatukból egy csodás kislány is született, akit Elzának hívnak. Nem csoda, hogy a férfi Nelly nagylányát, Csengét is sajátjaként szereti, éppen ezért nagyon kiakadt a hétvégi Sztárban sztár+1 kicsi műsora után: Ábel Anita és Tóth Vera nagyon lepontozták a teheteséges tinilányt.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos Forrás: Gundel étterem

"Szeressen téged az Ábel Anita! Miközben a szomszédok Julcsája mindig arról beszél, mennyire szereti Csengét, suttyomban sikerült a lehetséges 12 pontból 4-et adnia, miként tette azt Tóth Vera is. Azért ehhez pofa kell!" - írta közösségi oldalán magából kikelve Vajtó, majd folytatta.

"Itt még pótanyának titulálta magát a manírkirálynő, aki tegnap szégyenletesen lepontozta suttyomban, miközben amikor az arcát is kellett adnia, akkor csak dicsérte"

A Bors megkereste a férfit, aki a lapnak a következőket mondta:

"Én nem haragszom, csak elmondom a véleményemet annak a több száz internetezônek, akik azt kérdezték tôlünk, a zsûri melyik adást nézte. Ha a zsûri elmondhatja a véleményét, úgy gondolom, ezt a nézô is megteheti. Ha a kamera előtt kell beszélni, mindenki mézes-mázos, amikor pedig a néző nem figyel oda, lehet kevés pontot adni. Azt érzem, azért lett lepontozva, hogy véletlenül se legyen harmadszor is osztályelső. Amikor korábban csak a negyedik helyre elegendő pontot adott neki a zsűri, a nézők szavazataival mégis első lett. Egyetértek azokkal, akik szerint most akartak revansot venni egy gyereken azért, mert a zsűri megszégyenült múltkor."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.