Csobot Adél elsírta magát, amikor néhány napra el kellett válnia kisfiától, Nátántól. A jelenet Istenes Bence vlogjában látható.

Nincs könnyű helyzetben Csobot Adél és Istenes Bence, akik továbbra is ingáznak Németország és Magyarország között. Hiába rendezkedtek be ugyanis Kölnben, az ifjú anyukának munkája miatt gyakran kell hazalátogatnia. Ilyenkor a kis Nátánt az édesapjával hagyja, az elválás pedig mindig nagyon megviseli. Legutóbb például közös vlogjukban sírta el magát akkor, amikor elindultak a repülőtér felé.

"Kétlaki életet élünk Németországban, és időnként vannak munkák, amiket otthon, Magyarországon elvállalok. Emiatt vannak helyzetek, hogy rövid időre haza kell utaznom. Persze tudom, hogy ilyenkor ugyanolyan biztonságban van Bencével, mint velem, de ahogy a vlogban is látható, mégis megvisel. Előjönnek az igazi anyai érzések belőlem, mert elválni mégiscsak nehéz, még akkor is, ha csak másfél napról van szó. Ráadásul kicsit félve ülök repülőre egyedül." – nyilatkozta a Borsnak az énekesnő.

Az ominózus sírós jelenet a videó 7. percétől látható.