Hihetetlenül boldog Singh Viki, hiszen végre nem csak a szakmai élete van rendben, hanem a magánélete is. Szerelmével ráadásul hamarosan szintet lépnek: összeköltöznek.

Singh Viki szárnyal énekesnőként, de korábban sem panaszkodhatott a szakmai életére. Hiába volt azonban  sok sikere, és teljesített megannyi kihívást, nem lehetett teljes az öröme. Boldogságát és bánatát ugyanis nem volt kivel megosztania. Ennek azonban már vége, ugyanis rátalált szerelmére, Tamásra, aki mindig mellette áll, ráadásul hamarosan össze is bútoroznak.

Singh Viki nagyon boldogForrás: Fb

"Ez egészen másfajta érzelem, mint bármelyik korábbi. Soha senkivel nem éreztem még ezt, úgy gondolom, ez már felnőtt szerelem. Ha mi összekötjük az életünket, akkor már családot is alapítunk"- mesélte a Blikknek Singh Viki, majd hozzátette, hogy nemsokára össze is költöznek Tamással. "Így is mindennap együtt vagyunk, ezért ez már csak egy formaság" - mondta az énekesnő. 

Singh Viki őszintén mesélt a szerelmi életéről: Videó!

Singh Viki egy interjúban mesélt az életéről és szerelméről, aki abban is segít neki, hogy jó koniban tartsa magát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!