Egy éve vár erre: nagy dobással készül Péter Szabó Szilvi

Forrás: Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Péter Szabó Szilvia bemutató Nox lemez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter Szabó Szilvi, a Nox együttes egykori énekesnője nagyon készül új albumának bemutatására. A lemezen több mint egy évig dolgoztak.

Az énekesnő azt állítja, hogy megtalálta az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Mindig számíthat az édesanyjára és anyósára is, akik szívesen vigyáznak a kislányára, amikor fellépése van.

"A hétvégéken, amikor turnézok, a nagymamák segítenek, ők az állandó bébicsőszök, de ha korai időpontra esett egy egy akusztikus koncertem akkor magammal vittem a kislányomat. Nagyon szereti a dalaimat, rázza a kis fenekét, táncol. A még félkész dalok hallgatása közben, ha táncolni kezdett rájuk, akkor tudtam, hogy az biztos jó" - mesélte a Vasárnapi Blikknek az énekesnő, aki nagyon izgatott, hogy végre bemutathatja az új lemezt. Azt mondja, a dalokban visszatér a Nox hangzása, csak 2018-as köntösben. A zenekar felállása is hasonló a régihez, újra heten vannak. Olyanok ők Péter Szabó Szilvinek, mint a második családja.

Péter Szabó Szilvia új lemeze bemutatására készül Forrás: Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Régóta bombáznak a rajongók, hogy várják az új szerzeményeket, én pedig akkorvagyok igazán boldog, ha meg tudom adni a közönségnek, amit szeretnének. A lemez megjelenésével egy időben dupla dalpremiert tervezük, új videokloppel, ezt követően hamarosan elindul az új tirné is új látvánnyal, új dalokkal, de természetesen a régi Nox slágerek és közönségkedvencek is felcsencsülnek majd" - mesélte Szilvi.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.