A Dal: Facebookján reagált kiesésére Singh Viki

Fotó: Tv2 -
Singh Viki A Dal 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat esti kiesése után Viki reagált a rajongói kommentekre és elmondta, egy ideig nem indul el az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóján.

"A tegnapi este margójára:
Szóval...A Dal 2018... Rengetegen írtatok , hogy sajnáljátok, hogy kiestem... nem kell sajnálni... tényleg !! Jól vagyok!! Erősebb vagyok mint valaha! Nem érzem, hogy bármit veszítettem volna tegnap este, hiszen nem titok , hogy idén nem volt tervben , hogy jelentkezem a versenyre...tavaly a Rain dalom kiesése után, úgy gondoltam jó ideig szeretném magam és a lelkemet megkíméli az esetleges újabb csalódástól!! Idén utolsó pillanatban kaptam a felkérést erre a dalra, és mivel nagyon tetszett, (főleg a szövege, hisz valóban aktuális ez most az életemben) ezért elfogadtam! Úgy gondoltam nincs veszteni valóm, hiszen kaptam egy gyönyörű dalt, ott lehetek a versenyben, és újabb lehetőséget kapok arra , hogy az ország egyik legjobban felszerelt színpadán fantasztikus teknikai körülmények között ismét bemutathassak egy új dalt! Imádom a stábot( hangosok, fényesek, ruhások, smink vokalisták...stb), már értük megérte ez az egész "herce-hurca" ami egy ilyen versennyel jár!! Természetesen nem vagyok hajlandó szomorkodni, vagy szégyenkezni , és nem is érzem, hogy volna bármi okom erre, viszont azt biztosan megígérhetem , hogy jó ideig nem jelentkezem A Dalba... legközelebb majd akkor ha valóban lesz SAJÁT mondanivalóm!! Rengeteget tanultam tegnap este is, minden egyes TV-s szereplés után azt érzem, hogy fejlődök, erősödök és megint egyel közelebb kerülök a valódi célomhoz... Ez pedig nem más mint hogy tiszta szívből őszíntén énekelhessek amíg csak élek!!! Semmi más nem számít!! A színpad az otthonom, ott vagyok igazán boldog! Azt érzem tegnap este életemben először NEM IZGULTAM! Nem volt bennem az a félelem ami általában szokott lenni egy egy ilyen műsorban... én ezt valódi lelki fejlődésnek élem meg!!! Szabad voltam, őszintén mosolyogtam, és nekem már ezért megérte!!! Köszönöm a menedzseremnek , hogy hisz bennem, és ezt minden pillanatban tudatja is velem és a szerelmemnek , hogy mellettem áll, támogat és elkap ha épp zuhannék, "lát engem"... Azt gondolom tegnap este egy újabb mérföldkőhöz érkeztem... felszabadultam!!! Nincs több félelem, és megfelelési kényszer!!!! Innentől nincs más hátra, mint előre!!!" - írt hosszasan az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.