Michael Jackson szerette, ha gyerekek veszik körül, sokan azonban ezt nem nézték jó szemmel és pedofíliával vádolták a sztárt. Később ejtették a vádakat és felmentették. Most az egykori gyermekszínész, Macaulay Culkin vallott őszintén arról, milyen volt a kapcsolata Jackóval.

A Reszkessetek, betörők! sztárja, Macaulay Culkin rengetegszer megfordult Michael Jackson otthonában. Az énekes haláláig jóban voltak, az egykori gyereksztár akkor is kiállt Jacko mellett, amikor szexuális zaklatással vádolták. A színész most egy interjúban öntött tiszta vizet a pohárba és elárulta, valójában milyen kapcsolat volt közöttük.

Az egyik show előtt bejött a backstage-be. Szeretett táncolni, egy igazi táncos ember volt. Donald Trumppal jött, akkoriba barátok voltak. Egyszer csak meglátott engem és így szólt: "Ó, én ismerlek téged valahonnan... A Belevaló papapótló filmből! Te nagyon vicces vagy!" Később a Reszkessetek, betörők! sikere után megkeresett engem és a családomat. Megkérdezte, hogy van-e kedvem vele lógni és elmenni hozzá. Ő volt az egyik legjobb barátom, igazi barátság volt köztünk. Soha nem éreztem kényelmetlenül magam, egyáltalán nem volt furcsa számomra. Jól ismertem őt, találkoztam rengeteg híres emberrel, de őt nem változtatta meg a hírnév." – árulta el Macaulay Culkin, aki korábban bevallotta, hogy az apja gyakran bántalmazta, lelki terrorban tartotta.

Fan Art. This is incredible. Thanks You!!! ❤️ #macaulayculkin #michaeljackson

Macaulay Culkin (@officialmculkin) által megosztott bejegyzés,