Pásztor Erzsi az egész ország számára az alkoholista Janka volt, a színpadon most is egy olyan nőt alakít, aki nem veti meg az italt. De hogy áll az alkohollal a való életben?

Éveken át a Szomszédok Janka nénijeként döntötte magába az alkoholt Pásztor Erzsi, most pedig a Turay Ida Színházban alakít egy varázsfüves asszonyt, aki a pálinkát kedveli. Most elárulta, hogy a való életben hogy áll az alkoholos italokkal.

Pásztor Erzsi csak a színpadon iszik alkoholtForrás: MTI/Zih Zsolt

"Az egész országnak én voltam az alkoholista Jankája, pedig 30 éves koromig szeszt nem is ittam. A férjem nagyon tehetséges ember volt, azonban ő sajnos valóban kedvelte az alkoholt. Soha nem szeretem az alkoholt, pedig még a budafoki borfesztiválnak is én voltam az arca" - mondta Pásztor Erzsi, aki nagyon örül annak, hogy még 81 évesen is a színpadon van, ráadásul smindent a saját erejéből ért el. "Soha senkitől nem kaptam protekciót a pályám során. Hatalmas dolognak tartom azonban, hogy ma is a színpadon lehetek, dolgozhatok. Játszhatok, mert bizony kevés az olyan idős színésznő, aki képes talpon maradni, és nyolcvan év felett is meg tud tanulni ötvenoldalnyi szöveget úgy, mint én. A pályám azonban egyáltalán nem volt könnyű, de ma már nem érdekel" - árulta el Pásztor Erzsi. 

Alkoholista férje miatt vált pokollá Pásztor Erzsi színésznő élete

Sokan nem tudják, de Pásztor Erzsi élete egyáltalán nem volt könyű. Alkoholista férje miatt még a lányát is elveszítette. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!