Alkoholista férje miatt vált pokollá Pásztor Erzsi színésznő élete

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
színésznő házasság Pásztor Erzsébet alkoholizmus alkohol férj alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem tudják, de Pásztor Erzsi élete egyáltalán nem volt könyű. Alkoholista férje miatt még a lányát is elveszítette.

A színésznő férje, a 62 éves korában elhunyt, szintén színész Holl István az alkoholt választotta a családja helyett. Pásztor Erzsi 21 év után elvált tőle, ezt azonban a lánya jó ideig nem bocsátotta meg neki, így az akkor 11 éves Henriettet egy időre elvesztette.

Forrás: MTI/Zih Zsolt


A lány nem állt szóba az édesanyjával, és mikor felnőtt, Olaszországba költözött. Évek kellettek, mire el tudta fogadni a történteket.

"Megértette, de csak hosszú évek múltán, amikor már ő is szült, és az ő gyermekével is voltak gondok" – mesélte könnyek között Pásztor Erzsi a FEM3 csatornán Joshi műsorában.

Megszületett Adam Levine és Behati Prinsloo kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20160922-megszuletett-adam-levine-enekes-es-behati-prinsloo-modell-kisbabaja.htmlBrad Pitt verte a gyermekeit? Durva vádak a sztár ellenhttp://www.life.hu/csalad/20160922-brad-pitt-valas-angelina-jolie-a-szinesz-a-hirek-szerint-bantalmazta-a-gyerekeit.htmlÚjabb cuki kismamafotókat lőttek Mila Kunisrólhttp://www.life.hu/csalad/20160922-kismama-fotokat-lottek-a-szinesznorol-lehet-hogy-harom-gyereket-szeretne.htmlDobó Kata vallomása: “Jó ideje nem járt pasi körül az eszem”http://www.life.hu/csalad/20160922-dobo-kata-bevallotta-hogy-jo-ideje-nem-jart-pasi-korul-az-esze.htmlVáratlan fordulat: kisbabát vár Brad Pitt állítólagos új barátnőjehttp://www.life.hu/csalad/20160922-gyermeket-var-marion-cotillard-megszolalt-brad-pittek-valasa-kapcsan.htmlErős Antónia küzd a reggelekkel- nagy változások álltak be a híradós életébenhttp://www.life.hu/csalad/20160922-eros-antonianak-rengeteg-problemaval-kellett-megkuzdenie-az-ikrei-iskolaba-kerultek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.