Kim Cattrall testvére meghalt

Forrás: Instagram/Kim Cattrall -
halál testvér Kim Cattrall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja Kim Cattrall eltűnt testvére miatt kért segítséget rajongóitól közösségi oldalain, később azonban már csak a fájdalmas tragédiáról tudott beszámolni a színésznő: a testvérét holtan találták.

A rajongóihoz fordult kétségbeesésében Kim Cattrall, ugyanis január 30-a óta semmit nem tudtak testvéréről. Chris Cattrall iratai, telefonja, kulcsa nélkül tűnt el otthonról, még az ajtókat is nyitva hagyta. Kim a követői segítségét kérte, hátha valaki látta a testvérét. Sajnos azonban nem sikerült Christ élve megtalálni.

Meghalt a színésznő testvére Forrás: Instagram/Kim Cattrall

Hirtelenül és váratlanul hunyt el a 61 éves színésznő öccse, erről is a közösségi oldalakon tájékoztatta az ismerősöket Kim. Azt azonban nem közölte, hogy mi történhetett, és mi is volt pontosan a halál oka. A színésznő csupán a szomorú hírt tette közzé, megköszönte a támogató üzeneteket és mindenkit arra kért, tartsák most tiszteletben a család fájdalmát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.