Tolvai Reni A Dal című műsorban nem aratott osztatlan sikert a zsűri körében: Schell Judit több ponton is kritizálta az énekesnőt.

A Dal legutóbbi elődöntőjében lépett fel új szerzeményével Tolvai Reni, akinek produkciója nem nyerte el Schell Judit tetszését.  

Schell Judit a zsűribenForrás: mtva

"Kicsit olyan, mint amikor a farsangon nem tudtam eldönteni, hogy minek öltözzek, amerikai popsztárnak, távol-keleti gésának, vagy rizsszedő asszonynak. Tehát ebben volt Amerika, Távol-Kelet, de nem találom benne a Magyarország dalát. Nagyon sokat akartunk, lehet, hogy ennek a dalnak nem itt van a helye" - kezdte mondandóját Schell, majd Reni mozgását is véleményezte:

"Meg még azt is hozzátenném, hogy a színpadi mozgással nagyon óvatosan kell bánni. Ez olyan mint egy jó ruha, ki kell emelni azokat a részeket, amik előnyösek, és el kell takarni, azokat amik nem annyira. Egy picit jobban rád kellene szabni ezeket a megmozdulásokat."

Reni a színpadon még mosolyogva tűrte a kritikát, azonban a produkció után azonnal elviharzott a stúdióból és senkinek sem volt hajlandó interjút adni, majd közösségi oldalán keményen beszólt az őt kritizáló Schellnek, amit itt meg tudsz nézni.

Posztját azóta már eltávolította, nagy valószínűséggel belátta, hogy ennek nem ez az elinétési módja. Egy következő kiírásában azért még mindig sejteni lehet, hogy kinel szól a Bitches be hatin' megjegyzés.

Bitches be hatin

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,