Kirstie Alley a világvégére készül: halmozza az ételeket

Forrás: Andrew H. Walker / Getty Images North America / AFP -
világvége Armageddon Kirstie Alley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirstie Alley a szcientológia elkötelezett híve, és úgy tűnik, a világvégétől is tart. Ráadásul tudhat valamit, amiről mi mind lemaradtunk, ugyanis óriási ételkészleteket halmoz fel egy titkos bunkerben szükség esetére.

Kirstie Alley színésznő évekig szolgáltatott híreket a bulvársajtónak, bár sajnos nem a tehetségéről, hanem súlyának ingadozásáról írtak. Ezúttal sem a színészi munkája miatt került a figyelem középpontjába, de nem is az alakja miatt, ugyanis évek óta tartja a súlyát. Most azért került címlapokra, mert retteg a világvégétől.

Kirstie Alley készül a világvégére Forrás: Andrew H. Walker / Getty Images North America / AFP

A sztár a szcientológia elkötelezett híve, és úgy tűnik, ő tud valamit, amit mi nem, ugyanis rohamtempóban halmozza fel az ételeket egy titkos bunkerban. Ha jönne az armageddon, neki nem kell félnie: mindene meglesz a túléléshez – írja a Radar Online.

Erre nem voltak felkészülve: csődbe ment Fördős Zéék vállalkozásahttp://www.life.hu/sztarok/20180209-csodbe-ment-fordos-zeek-vallalkozasa.htmlÉlete nehéz időszakáról vallott Fördős Zé: a gasztroblogger elárulta, néhány évvel ezelőtt csődbe ment családi vállalkozásuk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA Dal: szakértők is megszólaltak a plágiumbotránnyal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-a-dal-szakertok-is-megszolaltak-a-plagiumbotrannyal-kapcsolatban.htmlFolytatódik a plágiumgyanúba keveredett Yesyes zenekar ügye, immár szakértők is megszólaltak azzal kapcsolatban, valóban dallopás történt-e A Dal című műsorban. TV + SztárokOrigoBemutatta új párját R. Kárpáti Péter: dr. Veres Ilona egy határozott üzletasszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-bemutatta-uj-parjat-r-karpati-peter-dr-veres-ilona-egy-hatarozott-uzletasszony.html23 év után vált el a feleségétől R. Kárpáti Péter. Talán ő sem gondolta, de nemsokára újra rátalált a szerelem, éppen akkor, amikor már azt hitte, mindent elvesztett. TV + SztárokOrigoA liftben szelfizett Liptai Claudia és Tilla - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-a-liftben-szelfizett-liptai-claudia-es-tilla-foto.htmlEgy liftben szelfizett Till Attila és Liptai Claudia. A két műsorvezető ezúttal egy rendezvényen találkozott újra. TV + SztárokOrigoBeszólt Jimmy özvegyének Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-beszolt-jimmy-ozvegyenek-pinter-tibor.htmlA napokban mutatta be a Nemzeti Lovas Színház a Jimmy musicalt, amit a király özvegye nemtetszéssel fogadott. El is mondta a véleményét, amire Pintér Tenya is reagált. Kialakulóban a botrány. TV + SztárokOrigoCserpes Laura és Gyurta Dani kibékülnek? Együtt utaztak a téli olimpiárahttp://www.life.hu/sztarok/20180209-cserpes-laura-es-gyurta-dani-kibekulnek-egyutt-utaztak-a-teli-olimpiara.htmlGyurta Dani és Cserpes Laura január elején szakítottak, ahogy arról a Life.hu is beszámolt korábban. Úgy tűnik azonban, a szerelmesek mégsem bírják egymás nélkül...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.