Véresre verték Ambrus Attilát

Forrás: Appra magyar! -
agresszió verés Ambrus Attila whiskys rabló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak idején kis híján otthagyta a fogát Szlovákiában a Whiskys. 

"A 90-es években többször jártunk a Felvidéken barátságos jégkorongmeccseken, amik minden alkalommal vérengzésbe torkolltak. Az ellenfeleink szintén félamatőr, melós csávók voltak, és nem igazán tetszett nekik, ha egy magyar csapat legyőzte őket. A szemtől szemben, puszta kézzel verekedés helyett pedig hokiütőkkel támadtak meg azzal, ami éppen a kezük ügyébe került" - mesélte a Borsnak Attila, és azt is elmondta, egy eset kis híján tragédiával végződött.

Forrás: Appra magyar!

"Egy ilyen edzőmeccses balhé után két csapattársammal egy nyitrai szórakozóhelyen kötöttünk ki, és az egyik srác kicsit túlitta magát, majd átrendezte a berendezést a vécében. Erre a helyi erők elkezdték gyepálni, és bár próbáltuk megvédeni, tizenöt kigyúrt állat baseballütőkkel és tonfákkal sz.rrá vert minket. Engem annyira elvertek, hogy a fejemből ömlött a vér, és a harmadik kórházban már a rendőröknek kellett könyörögniük, hogy valaki lásson el végre, mivel a másik két helyen arra hivatkozva, hogy nem szlovák állampolgár vagyok, nem voltak hajlandók összevarrni a fejem. A rendőrautó, amivel hurcoltak, úgy nézett ki, mintha disznóvágás lett volna benne. Az volt a szerencse, hogy nem volt ott a diszkóban az egész szlovák csapat, mert akkor ott halok meg" - idézte fel a Viszkis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.