Létay Dóra párjával, Éliás Gyulával érkezett a Story Gálára

Létay Dóra Story Gála Éliás Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dúl a szerelem a színésznő és kedvese között.

Tavaly nyáron a színésznő úgy döntött, ideje felfrissítenie énektudását, ezért tanár után nézett, és Éliás Gyulára esett a választása. Az énekórák után egyre többet és hosszabban beszélgettek, lassan alakult ki közöttük a szerelem.

"Volt valami sorsszerű a találkozásunkban. Nem sokkal azután történt, hogy a feleségemmel, több próbálkozás után végérvényesen úgy döntöttünk: külön utakon folytatjuk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy mindössze három hét egyedüllét után egy komoly kapcsolatban találom magam" - mondta el a Best magazinnak nemrégiben Éliás Gyula.

Forrás: Origo/Polyak Attila

A Story Gálán jelent meg először hivatalosan új barátnőjével Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20180211-story-galan-jelent-meg-eloszor-hivatalosan-uj-baratnojevel-pinter-tibor.htmlPintér Tibor ezúttal feltűnésmentesebben jött a Story Gálára, mint amikor lóháton érkezett. Ezúttal barátnőjét mutatta be: most jelentek meg először hivatalosan rendezvényen, mint egy pár. TV + SztárokOrigoStory Gála: Peller Mariann és Anna elképesztően hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20180211-peller-mariann-es-anna-elkepesztoen-hasonlitanak-egymasra.htmlAzt eddig is tudtuk, hogy a Life TV műsorvezetője, Peller Mariann és testvére, az RTL Klub Reggelijének műsorvezetője, Peller Anna nagyon hasonlít egymáshoz, de így, hogy egymás mellett állnak, ez még jobban szembetűnik. TV + SztárokOrigoVörös miniben jött a Story Gálára Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-voros-miniben-jott-a-story-galara-rubint-reka-schobert-norbival.htmlRubint Réka és Schobert Norbi, ha csak tehetik, részt vesznek a Story Gálán. TV + SztárokOrigoStory Gála: Dubajban vette ruháját Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-dubajban-vette-ruhajat-medveczky-ilona.htmlRemekül érzi magát Medveczky Ilona. A Life.hu-nak a Story Gálán elmondta, biztosan nem fog táncolni, és ruhájáról is beszélt. TV + Sztárok--Tímea nélkül jött a Story Gálára Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-vajna-timea-nelkul-jott-a-story-galara-andy-vajna.htmlFelesége nélkül érkezett a Story Gálára Andy Vajna. Amíg Timi Amerikában van, őt más kísérte el. Azt is elárulta, hogy kicsoda. TV + Sztárok--Meztelenül rohangászott Los Angeles utcáin Shay Mitchell (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180210-meztelenul-rohangaszott-los-angeles-utcain-shay-mitchell-szineszno.htmlShay még korábban megígérte, ha 3 millió követője lesz, végigrohan az utcán meztelenül. Nem csak a szája járt: megtette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.