Megtörtént Hartai Petra és Dér Zsolt első közös ágyjelenete az Oltári csajokban

Hartai Petra Dér Zsolt szex Oltári csajok (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtörtént, amit sok néző várt: Erdész Hajnal és Hegyi János végre a sikertelen próbálkozás után túl vannak első közös éjszakájukon. A jelenetről kulisszatitkairól videóban mesélnek.

Hartai Petra és Dér Zsolt a videóban arról beszél, milyen volt számukra első közös ágyjelenetük, sőt azt is elárulták, szívük szerint hogyan folytatódna az általuk megformált két karakter, Erdész Hajnal és Hegyi János szerelme az Oltári csajok című sorozatban.

Dér Zsolt egyébként János hosszú várakozását Hajnal szerelmére ahhoz hasonlította, amikor ő maga 6 évig várt arra, hogy általános iskolai szerelmének bevallhassa érzéseit. Sőt, azt is megtudhatjuk a videóból, hogy az ágyjelenetet az első csók jelenete előtt vették fel.

4 éves kisfia haját festette be Amber Rose - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-4-eves-kisfia-hajat-festette-be-amber-rose-foto.htmlAmber Rose szőkére festette 4 éves kisfia haját, rajongói nagyon kiakadtak. TV + Sztárok--Bajusztria lett Nánási Pál és Ördög Nóra új videoblogjának nevehttp://www.life.hu/sztarok/20180213-bajusztria-lett-nanasi-pal-es-ordog-nora-uj-videoblogjanak-neve.htmlMagyarország egyik kedvenc sztárpárja újabb videoblogot indít, Nánási Pál és Ördög Nóra rajongóikat kérte fel arra, hogy segítsenek nevet választani „új gyereküknek". TV + Sztárok--Kovács Patrícia sorozatbeli karaktere szakított a nála 15 évvel fiatalabb Dáviddalhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-kovacs-patricia-sorozatbeli-karaktere-szakitott-a-nala-10-evvel-fiatalabb-daviddal.htmlNehéz döntést kellett meghoznia a Kovács Patrícia által megformált karakternek a Korhatáros szerelem című sorozat előző epizódjában. A 39 éves Eszter ugyanis szakított kedvesével, a 24 éves Dáviddal. TV + Sztárok--Újra rátalált a boldogság Dér Henire, most először beszélt kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-ujra-ratalalt-a-boldogsag-der-henire-most-eloszor-beszelt-kapcsolatarol.htmlDér Heni újra szerelmes, tévénézők előtt vallott arról, hogy 3 hónapja boldog párkapcsolatban él. TV + Sztárok--4 hónapja szabadult a börtönből, máris filmszerepet kaphat O.J. Simpsonhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-4-honapja-szabadult-a-bortonbol-maris-filmszerepet-kaphat-oj-simpson.htmlHamarosan a mozivásznon tűnhet fel az októberben szabadult O.J. Simpson. A színészt állítólag Sacha Baron Cohen kérte fel egy szerepre. TV + SztárokAFPEgy éve szakítottak, úgy tűnik, most újra együtt van Katy Perry és Orlando Bloomhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-egy-eves-szakitottak-ugy-tunik-most-ujra-egyutt-van-katy-perry-es-orlando-bloom.htmlA világ egyik kedvenc álompárjának kapcsolata nem volt épp hosszú életű, de úgy tűnik, a románc újra kezdődött, hiszen nemrégiben együtt nyaralt a Maldív-szigeteken Katy Perry és Orlando Bloom. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.