Hamarosan papi végzettséget szerez a Magna Cum Laude frontembere, A Dal zsűritagja, Mező Misi.

A Dal egyik zsűritagjáról, Mező Misiről talán senki nem gondolná, hogy teológia főiskolára jár. Pedig így van: az énekes idén szerez papi végzettséget. A Lokál azt írja, gyermekkora óta hisz Istenben, amikor elvesztette az édesanyját, akkor is hozzá fordult vigasztalásért. Sokáig lelkiismeret-furdalást érzett, ugyanis nem tudott elköszönni tőle.

Elárulta, hamarosan diplomázik teológiából, de nem akar tanítani, prédikálni, inkább csak önszorgalomból végzi el az iskolát.

"Hívő emberként fontos, hogy minél többet tudjak a bibliáról, az evangéliumról. A teológia pedig a Szentírásról, annak tanulmányozásáról szól. Az etikától a dogmatikáig rengeteg tantárgyunk van. Isten majd eldönti, hogy a megszerzett tudással mit kezdek, de úgy gondolom, hogy nem szeretnék tanítani, prédikálni. Nem is azért jelentkeztem, hogy ha vége a zenei karrieremnek, akkor legyen egy B tervem az életre. Csupán lesz egy teológiai végzettségem, egy szélesebb körű lexikális tudásom, amit pusztán önszorgalomból szereztem meg" – nyilatkozta Mező Misi.

Mező Misi idén papi végzettséget szerezForrás: Tv2, Shutterstock